Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Deze kunt u hier downloaden.

SeriousDenim vergoedt binnen Nederland alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Zowel binnen als buiten Nederland zijn de verzend/retour kosten voor de klant.

Retourneren / Ruilen:

RETOUR:

Niet helemaal tevreden? Dat kan. Natuurlijk kan je dan je producten naar ons terugsturen. Daar doen wij niet moeilijk over. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst zonder dat je aan hoeft te geven waarom je de artikelen retourneert. Als we het artikel of artikelen hebben ontvangen en alles hebben gecontroleerd, krijg je je geld terug.

U mag een item zonder enige reden terugsturen, zolang:

  • alle originele labels nog aan het artikel vastzitten;
  • Gebruik het liefst de originele verpakking;
  • het artikel in de staat is zoals gekocht – onveranderd, onbeschadigd, ongewassen, ongedragen, enz. (met uitzondering van passen)
  • Het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneert

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Mocht je er toch niet uitkomen? geen probleem; stuur ons een mail, wij helpen je graag om je artikel retour te sturen.

Nadat wij het artikel terug hebben ontvangen en gecontroleerd hebben, zal SeriousDenim het artikel aan u terugbetalen.

RUILEN:

Ben je, zonder dat je het wist, een aantal kilo aangekomen en zit daardoor je bestelde broek of t-shirt te strak? Of juist niet strak genoeg, omdat je graag van passende kleding houdt? Of past de kleur van het artikel niet helemaal bij je bankstel? Dan kan je het kledingstuk omruilen voor een andere maat of kleur.

Het blijft daarbij wel belangrijk dat ook hier alle labels nog aan het artikel vastzitten, de staat nog is zoals toen het kledingstuk gekocht werd en dat je binnen 14 dagen na ontvangst een mailtje stuurt naar info@seriousdenim.com waarin je aangeeft dat je een bepaald product wilt omruilen.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Als het artikel al bij ontvangst beschadigd is of er sprake is van enige productiefouten, kunt u het product ruilen of een volledige terugbetaling krijgen. Als de maat verkeerd is, kunt u ruilen voor een andere maat.

Zorg er in beide gevallen voor dat:
• alle originele labels nog aan het artikel vastzitten;
• het artikel is in de staat zoals gekocht – onveranderd, onbeschadigd, ongewassen, ongedragen, enz. (met uitzondering van passen) exclusief veroorzaakt door verzendings- of productiefouten, enz .;
• u stuurt binnen 14 dagen na ontvangst een email naar info@seriousdenim.com over het probleem;
• nadat wij het artikel terug hebben ontvangen en gecontroleerd hebben, zal SeriousDenim het artikel aan u terugbetalen, of omruilen.

Als u niet kunt voldoen aan alle bovenstaande voorwaarden, kan SeriousDenim helaas geen restituties of uitwisseling geven.

RETOURBELEID
Je kunt je online aankopen ruilen bij onze SeriousDenim webwinkel. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen en in oorspronkelijk staat zijn. Wanneer de goederen zijn verslechterd, behouden wij ons het recht om te vragen om vergoeding. Let ook op de wettelijk voorgeschreven instructies over de rechten voor het retourneren van goederen in onze Algemene Voorwaarden.

TERUGBETALINGEN
Wanneer je een artikel of meerdere artikelen retour gestuurd hebt, zorgen wij ervoor dat het bedrag (wanneer toepasbaar) zo snel mogelijk wordt teruggestort. Wij betalen altijd binnen 14 dagen terug, maar doen ons best dit sneller te doen.

EEN ANDERE VRAAG OVER HET RETOURPROCES?
Heb je een andere vraag over het retourneren van producten, onze klantenservice kan je helpen.
Stuur dan een mailtje naar info@seriousdenim.com , een berichtje op onze facebookpagina of gebruik ons contactformulier:

This post is also available in: English (Engels) Deutsch (Duits)