NOWADAYS

 

About

We reizen de wereld over, maar toch voelen we ons altijd thuis. We zijn dapper en werken hard, maar we genieten van elke minuut van het leven. Wij denken dat stijl een houding en een deel van onze persoonlijkheid is. Wij geloven dat een idee de wereld kan veranderen.

Simple. Modern. Smart.

 

Hoe wij produceren

Vanaf de eerste dag kiezen we zelf voor onze fabrieken. We waren op zoek naar gespecialiseerde en toegewijde partners. Wij wisten dat het moeilijk zou zijn om de juiste partners aan boord te krijgen. Niettemin hebben we veel gereisd in de regio Shanghai, Zuid-China en Hangzhou en hebben wij de partners amivedi die dit merk met ons willen opbouwen. Na een paar jaar van groei zijn alle fabrieken tevreden en werken de teams in China en Duitsland heel dicht bij elkaar. We hebben fantastische partnerschappen opgezet ontmoette fabrieken die NOWADAYS en onze missie begrijpen.

Vanwege het feit dat we allemaal verschillende standaarden kennen, zijn we van mening dat onze standaard heel eenvoudig is. Wij kennen de mensen, de plaats en de eigenaar. We reizen twee keer per jaar zelf naar de fabrieken en ons lokale team is 10 keer per jaar in de fabrieken. Dat zorgt ervoor dat wij alleen de beste kwaliteit en de beste normen voor de werken in de fabrieken hebben.

This post is also available in: English (Engels)