Toont alle 4 resultaten

Heroes on Socks (HOS), een jong sokken label ontworpen voor de moderne vastberaden man en vrouw die zich willen onderscheiden met een uitgebreide garderobe. HOS is een klein label voor innovatieve sokken en garens, gebaseerd op traditionele weeftechnieken. Alle sokken worden in Italië gemaakt en op authentieke wijze vervaardigd door de beste ambachtslieden.

 

In onze visie dreigt de nederige sok een vergeten item te worden, hoewel het in feite een essentieel onderdeel is van een solide outfit. Innovatieve ontwerpen en materialen, aandacht voor detail en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten om onze sokken de unieke uitstraling te geven die we nastreven.

 

We brengen voortdurend speciale producten en een verfijnde en unieke collectie, terwijl we onze collecties opnieuw willen definiëren om een ​​duidelijke aanvulling op je dagelijkse outfit te tonen.

 

HOS wil een authentiek product aanbieden met een moderne uitstraling, door dit product te combineren met hedendaagse lifestyle-invloeden zoals we die nu kennen. We houden van tradities en we houden van klassieke producten, we waarderen de echte ambachtslieden van over de hele wereld.