Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Benzak:
Benzak Denim Developers is een denim met een sterke focus op hoogwaardige producten met een functioneel ontwerp. Elk detail, elke steek is er voor een doel. Op deze manier proberen zij zich te richten op tijdloze producten die 'levensstijl' in plaats van 'mode' volgen en langer duren om duurzaamheid te bevorderen. Het merk bestaat uit 3 afzonderlijke lijnen: Benzak Denim Developers (made in Japan), Benzak – European Made en Benzak & Friends.
Wij als SeriousDenim hebben er voor gekozen om alleen de Benzak European Made te verkopen. Maar omdat Benzak in eerste instantie alleen met Japanse denim werkte vinden wij dat dit stukje niet in het verhaal dat wij willen vertellen niet mag ontbreken.
Benzak Denim Developers vertegenwoordigt de voorliefde en passie voor Japanse denim en vakmanschap, gecombineerd met hedendaagse Europese pasvorm. De jeans worden gesneden, genaaid en afgewerkt in Kojima, Japan, gemaakt van de beste Japanse selvedge denim. Elk detail is er om een reden, en heeft zijn eigen doel en functie, zonder concessies te doen aan kwaliteit of ontwerp.

Benzak European Made wordt tot leven gebracht om hoogwaardige basic jeans en andere kledingstukken te ontwikkelen zonder dure details te geven, waarbij de nadruk ligt op de 3 belangrijkste factoren: goede pasvorm, kwalitatief hoogwaardige stoffen en mooi gemaakt. Stoffen zijn afkomstig van over de hele wereld, maar de gehele lijn wordt gesneden en genaaid in kleine ateliers in Portugal. Allen dichtbij thuis, en ondersteunen de Europese werknemers, kunnen we met trots zeggen dat deze lijn is gemaakt in Europa.

Voor wat de denim betreft van Benzak European Made, heeft hij de samenwerking gezocht met grootste en duurzaamste denim fabrikant van Europa, Candiani Denim uit Milaan.

Benzak & Friends bevat een collectie producten die zijn gemaakt in samenwerking met andere merken en producten die zorgvuldig geselecteerd zijn om zowel de Benzak Denim Developers als de Benzak – European Made lijnen aan te vullen.