Bestellen

Bestellen in de SeriousDenim webshop

In onze SeriousDenim webshop vind je een grote collectie aan kwalitatieve fair trade spijkerbroeken, urban kleding en duurzame denim jeans. Het maakt niet uit of je een weekend door gaat halen op een modderig festivalterrein, je schoonouders voor het eerst gaat ontmoeten of een sollicitatiegesprek hebt bij een bierbrouwerij, bouwmarkt of alles daartussenin. Met onze selvedge denim, dry denim en raw denim kom je namelijk altijd scherp voor de dag.

In onze webshop kan je selecteren op product, kleur en maat. Als je niet helemaal zeker weet welke maat je nodig hebt, kan je een kijkje nemen op de specifieke maattabel die je vindt op alle productpagina’s. Is alles naar wens en ben je klaar met winkelen? Voeg het artikel dan toe aan je winkelwagen. Vervolgens vul je je aflevergegevens in en kies je een betaalmethode die jou het best uitkomt. En klaar ben je.

Annuleren
Kom je er na het plaatsen van de bestelling achter dat je toch liever een andere kleur had gewild? Of een maatje groter of kleiner? Kortom, heb je een verkeerde bestelling geplaatst? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Doe dit voordat we je bestelling gaan verwerken, want anders kunnen we het niet meer voor je aanpassen. Onze contactgegevens kan je hieronder vinden.

Een andere vraag

Heb je een andere vraag over je bestelling? Wees dan vooral niet bang en neem even contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@seriousdenim.com of door ons een berichtje te sturen via Facebook.

This post is also available in: English (Engels) Deutsch (Duits)